حسگرها در دمبرگ برگ نصب شدند تا در تنه زیرا تراکم آوند احتمالاً بالاتر است و به طور همگن بیشتری توزیع می شود. ما از با طول 12.5 میلیمتر و قطر 2.0 میلیمتر برای اندازهگیری چگالی شار شیره در نخلهای روغنی استفاده کردیم. ما از طول پروب اصلی (12.5 به جای 20 میلیمتر) فاصله گرفتیم تا تغییرپذیری فضایی چگالی شار شیره و خواص هدایت آب در امتداد حسگر را کاهش دهیم .
با کالری سوهان می توانید در طی چند روز به وزن ایده آل خود برسید. پروب پایین دست هر سنسور به یک منبع برق 12 ولت متصل شد و به طور مداوم توسط اثر ژول، به دنبال مشخصات گرانیر گرم شد.
به دلیل کاهش طول پروب و متعاقباً کاهش مقاومت الکتریکی، توان خروجی هر پروب کمتر از پروب های اصلی بود. با این حال، بارگذاری پروب، یعنی توان خروجی در هر سانتی متر پروب، یکسان بود.
ولتاژ دیفرانسیل بین پروب گرم شده و پروب مرجع توسط یک دیتالاگر هر 30 ثانیه ثبت شد و هر 10 دقیقه یکبار میانگین و ذخیره شد. کالری کلوچه خرمایی به نسبت دیگر محصولات کلوچه بسیار اندک است.
آزمایش کالیبراسیون در آزمایشگاه دانشگاه جامبی، اندونزی انجام شد. برگهای بالغ و سالم نخل روغنی از مزرعه ای در نزدیکی محوطه دانشگاه در صبح زود قطع شد. آنها بلافاصله در آب تمیز غوطه ور شدند.
در آزمایشگاه، کالری شیره انگور را بسیار دقیق اندازه گیری می کنند. بخش های دمبرگ دوباره در زیر آب بریده شدند و با تیغ تراشیده شدند . قطعات آماده شده به صورت عمودی در یک لوله PVC آویزان شدند.
هشت بخش با طول 60 سانتی متر برای آزمایش های کالیبراسیون استفاده شد. یک ساختار سیفون برای کنترل سطح آب در لوله استفاده شد.
برای تثبیت ماندن وزن خود کالری شیره خرما را در نظر بگیرید. خواندن از حسگرهای TDP، هر رژیم فشار به مدت 30 دقیقه قبل از کاهش سطح آب در مراحل 20 سانتیمتری حفظ شد.
این روش بارها تکرار شد تا از طیف گسترده ای از چگالی شار شیره در داده های ثبت شده اطمینان حاصل شود. ما از آب تصفیه شده با 20 میلی مولار برای آزمایش های کالیبراسیون برای کاهش مقاومت هیدرولیکی استفاده کردیم
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.