در بیشتر ایالت آرکانزاس، تنها یک محصول برنج در سال قابل برداشت است. در بخشهای جنوبی ایالات متحده در امتداد ساحل خلیجفارس، در واقع میتواند دو مورد باشد، و محصول دوم اغلب محصول راتون نامیده میشود.
Siebenmorgen متخصص تغدیه میگوید: فصل رشد در اکثر مناطق آرکانزاس، میسوری و میسیسیپی برای بدست آوردن دو محصول کافی نیست. آرکانزاس و سایر ایالت های تولیدکننده برنج جنوبی عمدتاً برنج دانه بلند تولید می کنند.
کالیفرنیا بیشتر برنج کامفیروزی نو دانه متوسط و دانه کوتاه تولید می کند. پس از برداشت برنج، آن را خشک، ذخیره و سپس آسیاب می کنند. خشک کردن رطوبت برنج را تا حد ایمن برای نگهداری کاهش می دهد.
این مهم ترین مرحله پس از برداشت محصول برنج است. هنگامی که برنج برداشت می شود، رطوبت آن می تواند تا 25٪ باشد. ما می خواهیم برنج را از نقطه نظر کیفیت آسیاب برداشت کنیم، بسته به دانه متوسط یا بلند، اما برای دانه بلند ، می خواهیم حدود 19 درصد برداشت کنیم.
Siebenmorgen توضیح می دهد که محدوده رطوبت 20٪. اما برای نگهداری طولانیمدت، میخواهیم برنج را بین 12.5 تا 13 درصد خشک کنیم.»
از این رو، برنج مانند طلایی غلات است: اگر برنج زمانی برداشت شود که رطوبت آن خیلی کم باشد، دانه ها می توانند در اثر جذب رطوبت در شرایط رطوبت بالا شکاف داشته باشند که منجر به شکسته شدن هسته برنج می شود.
اگر زمانی که رطوبت آن خیلی زیاد است ذخیره شود، کیفیت دانه ها ممکن است تحت تأثیر عوامل مختلف مانند تغییر رنگ و کپک زدن کاهش یابد.
هر دو وضعیت منجر به کاهش بازده برنج کله پاچه می شود یعنی دانه های دست نخورده ای که حداقل سه چهارم طول اصلی خود را دارند بدون تغییر رنگ یا بیماری. بنابراین برداشت برنج قبل از خشک شدن بیش از حد و خشک کردن برنج در اسرع وقت پس از برداشت بسیار مهم است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.