نان لواش نان سنتی است که به دو شکل گرد و مستطیلی تولید میشود که با دستگاههای مختلف قابلتولید است این محصول سنتی را با دستگاههای دوار و تونلی میتوان پخت کرد که امروز ما در مورد دستگاههای دوار صحبت خواهیم کرد و خواهیم گفت چگونه میتوان یک کارگاه کوچک این محصول را راه اندازی نمود و حتی هزینه خود را به حداقل رساند پس با ما همراه باشید:
دستگاههای دوار دارای شکلی گرد و استوانه هستند که بهوسیله یک میله که در وسط دستگاه قرار دارد و سنگهایی که بر دوران چیده میشود نانها برروی آن سنگها قرارگرفته و بر دوردستگاه می چرخیده و این موضوع باعث میشود که حرارت که در قسمت دستگاه بهوسیله دو مشعل پخش میشود بهصورت یکنواخت بر روی آنها قرار بگیرد.
این دستگاهها در ابعاد مختلفی تولید میشوند که ما قصد داریم در این متن در مورد دستگاههای کوچک این محصول توضیح دهیم و بگوییم که چگونه میتوان نان لواش را با آن پخت نمود.
دستگاههای دوا در نوع کوچکترین از یک و نیم متر شروعشده و تا ۳ متر ادامه دارد این دستگاهها برحسب قطری که بر دور دستگاه وجود دارد محسوب میشود و میگویند که این دستگاه دارای قطر 1.5 متر هست که هرکدام از این ابعاد این دستگاه شامل یک و نیم متری و ۲۲۰ سانتیمتری 2.5 متری و 3 متری هست که برای پخت انواع نان مناسب می باشد.
شکل ظاهری دستگاه نان لواش نرم
حتماً در طول عمر خود یکبار دستگاههای دوار را در نواحی مختلف دیدهاید زیرا اکثر این دستگاهها در نواحی سنتی وجود دارند و شما میتوانید آنها را در اکثر نانواییهای محل خودتان آن را مشاهده کنید این دستگاهها همانطور که در قسمت بالا گفتیم بهصورت استوانهای شکل هستند و از دو مشعل که قسمت بالا و پایین دستگاه قرار دارد برخوردار هستند این مشعلها وظیفه گرم کردن دستگاه را بر عهده دارد و بهصورت عمودی بر سنگ دستگاه حرارت را پخش میکنند و این باعث میشود تا محصولات بهصورت یکنواخت پخت شوند.
سوخت این مشعلها از گاز و گازوئیل هست که بستگی به سفارش مشتری هرکدام از آنها بر روی دستگاهها کار گرفته و انجام میگیرد.
مقدار مصرف حرارت این دستگاهها و گازی که برای پخت محصولها استفاده میشود در هر ساعت یک و نیم مترمکعب گاز و سه لیتر گازوئیل هست که اگر دستگاهها از سیستم گازوئیلی برخوردار باشند شامل سه لیتر گازوئیل بوده و اگر هم از گاز در سوخت دستگاهها از گاز استفاده شود یک و نیم مترمکعب مقدار مصرفی است که این دستگاهها از آن استفاده میکند.
انواع دستگاه خودکار پخت نان
نوع دیگری از دستگاههای پخت نان لواش دستگاههای تونلی میباشند که در ابعاد چهار و نیم و شش و نیم متری ساخته میشود که برای تولید انبوه برای کارگاههایی هست که در روز حداقل مقادیر تولیدشان ۵۰۰ کیلوگرم هست.
همان طورکه گفته شد از آن دسته از مکان هایی که برای کار کردن در آن جا می بایست از البسه آشپزی مخصوص بهره گیری کرد؛ انواع شیرینی فروشی و قنادی ها خواهد بود که لازم است پرسنل لباس کار قنادی را به تن کنند که نظافت و بهداشت آن جا را تضمین کنند. به طور کلی تمام پرنلی که با مواد خوراکی سر و کار دارند به رعایت بهداشت ملزم می باشند.
اگر شما هم میخواهید کارگاه بزرگتری نسبت به کارگاههایی که از دستگاه دوار استفاده میکنند راهاندازی کنید میتوانید از این دستگاهها استفاده کنید این دستگاهها قابلیت تولید انواع نانها در مقادیر بالا رادارند و شما میتوانید از آنها برای تولید انواع نانهای سنتی و صنعتی استفاده نمایید حتی
این دستگاهها قابلیت تولید کیکها و شیرینیها را نیز دارد که شما میتوانید با آنها انواع شیرینی و کیک را نیز هم پخت کنیم.
حرارت این دستگاهها کاملاً غیرمستقیم بوده و برای تولید نانهای باکیفیت و با ماندگاری بالا ساخته میشود همچنین این دستگاهها دارای سیستم بخار میباشند که تخمیر نهایی نام و ماندگاری نان را افزایش میدهد.
همزن معمولی از یک موتور و دو پره تشکیل شده است که به موتور متصل هستند و عمل هم زدن را انجام میدهند. برای استفاده از این دستگاه باید همزن برقی ساده را در یک کاسه یا ظرف بزرگ قرار دهید تا به خوبی فضای حرکت و مخلوط کردن را داشته باشد. خرید همزن معمولی در بین افرادی که کیک و شیرینی میپزند بسیار رواج دارد.
جهت خرید این محصولات باکیفیت درجهیک و همچنین قیمت مناسب میتوانید با گروه فنی ما در پشتیبانی شرکت ایران فر در ارتباط بوده و از مشاوره رایگان که در قسمت پشتیبانی در خدمت شما قرار میدهند بهرهبرداری کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.