ذرت مکزیکی کیلویی بخش مهمی از اقتصاد و چشم انداز کانزاس است. درک نحوه کاشت، رشد و برداشت ذرت به دانش آموزان کمک می کند تا اهمیت این محصول را در غرب میانه درک کنند.
با رشد شهرها، بسیاری از مردم از درک کشاورزی دور می شوند، حتی اگر برای زندگی آنها ضروری باشد. در این فعالیت، دانش آموزان پیشینه ای در مورد منشاء ذرت و همچنین روند رشد یک گیاه ذرت به دست می آورند.
چرا ذرت محصول ارزشمندی است؟ ذرت چگونه رشد می کند، گرده افشانی می کند و دانه تولید می کند؟ چه تکنیک های کشاورزی برای افزایش عملکرد ذرت مهم است؟
ذرت گیاهی است بومی قاره آمریکا. شواهد موجود در مکزیک مرکزی نشان می دهد که ذرت حدود 7000 سال پیش در آنجا استفاده می شده است.
قبایل مختلف بومیان آمریکا دانش خود را در مورد ذرت، که به عنوان ذرت نیز شناخته می شود، با مهاجران اولیه اروپایی به اشتراک گذاشتند و بسیاری را از گرسنگی نجات دادند.
استعمارگران اولیه آمریکایی ذرت خشک شده را به عنوان آرد آسیاب می کردند تا در فرنی، کیک و نان استفاده کنند. ذرت شیرین که به عنوان “ذرت روی بلال” استفاده می شود، تا سال 1700 تولید نشد.
در کنار گندم و برنج، ذرت یکی از غلات عمده دنیاست. این بزرگترین محصول غلات است که در ایالات متحده رشد می کند. حدود 9 درصد از کل ذرت برای تولید غذا برای انسان استفاده می شود: پودر ذرت، روغن های پخت و پز، مارگارین، شربت های ذرت و شیرین کننده ها (فروکتوز).
حدود 64 درصد از کل ذرت به عنوان خوراک دام استفاده می شود. ذرت برای غلات یا سیلوی برداشت می شود و بیشتر غلات آن به لبنیات، عملیات تغذیه حیوانات و عملیات طیور می رسد.
ذرت در ساخت الیاف نایلونی و همچنین منبعی برای تولید پلاستیک های تجزیه پذیر استفاده شده است. اتانول ساخته شده از ذرت، سوخت تجدیدپذیری است که در خودروهای امروزی استفاده می شود.
ذرت توسط باد گرده افشانی می شود و معمولاً در ردیف های 30 اینچی کاشته می شود. یک دانه یا دانه ذرت ممکن است گیاهی تولید کند که در هر بلال بیش از 600 دانه ذرت تولید کند.
تقریباً 22000 تا 35000 گیاه منفرد ممکن است در یک هکتار زمین رشد کنند. ذرت هیبرید برای تولید یک تا دو خوشه در هر بوته تولید می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.