انار میوه ای با دانه های فراوان و بسته بندی کامل است. انار که هزاران سال است در تمدن های مختلف تامین کننده غذا و دارو بوده و بسته به تنوع و بلوغ طعم متفاوتی دارد.
ممکن است طعم رب انار اعلا بسیار شیرین، بسیار ترش یا تیز باشد. از نظر گیاه شناسی، میوه ای گوشتی از گروه توت ها با تخمدانی از یک گل است و معمولاً چندین دانه دارد.
انار به دلیل خواص تغذیهای، فواید و طعمی که دارد، جواهر دنیای میوهها است. بر خلاف بسیاری از درختان میوه، گل های انار نر و ماده روی یک درخت تولید می شوند، به این معنی که گل نر می تواند گل های دیگر را در همان درخت یا درختان دیگر گرده افشانی کند.
شگفت آور به دلیل سیستم بسته بندی فوق العاده ای که دارد، قرن هاست که انار در مناطق گرمسیری هند، آسیا، مدیترانه و آفریقا کشت می شود.
از قدیم الایام نماد باروری بوده و در طول تاریخ در هنرهای مختلف به تصویر کشیده شده است. این میوه در عقاید و مذاهب گوناگون معانی مختلفی دارد و در سه آیه در قرآن معرفی شده است که به آن رومن می گویند.
«در (این دو بهشت) میوهها و خرما و انار است. که در آیه به عنوان میوه بهشتی ذکر شده، می توان آن را به صورت تازه مصرف کرد و در ساخت دارو و رنگ استفاده کرد.
همچنین می توان آن را به ملاس انار، شربت، روغن دانه، آب میوه یا سرکه تبدیل کرد. در سیستم طب جایگزین هند (آیورودا)، انار به خودی خود یک داروخانه در نظر گرفته می شود.
در حالی که به عنوان یک عامل خونساز و ضد میکروبی در طب سنتی ایرانی کاربرد فراوانی دارد، از پوست آن برای درمان آسم، اسهال مزمن، اسهال خونی و کرمهای روده استفاده میشود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.