خمیرگیر سنگک بیست کیلویی به عنوان یکی از ملزومات نانوایی باید بر اساس ظرفیت پخت روزانه انتخاب شود. آخرین قیمت این محصولات که تنوع بالایی از نظر ظرفیت دارند بر اساس ویژگی های فنی آن سنجیده و اعلام می شود.
کیفیت انواع خمیرگیر سنگک بیست کیلویی
خمیرگیر یا خمیر همزن به دستگاهی می گویند که جهت تهیه خمیر نانوایی برای پخت نان مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول از نظر ظرفیت انواع مختلفی را شامل می شود که کوچکترین آنها به عنوان مدل های خانگی دارای گنجایش 5 کیلوگرمی است.
نمونه های صنعتی و مناسب برای نانوایی ها ظرفیتی بین 15 تا 240 کیلوگرم خمیر را دارند. البته این محصولات به عنوان میکسر گوشت نیز شناخته می شوند که برای تهیه انواع سوسیس، کالباس و … قابلیت استفاده را دارند.
ساخت یخچال صنعتی قنادی به گونه ای طراحی شده که شیشه هایی شفاف در جلوی آن تعبیه شده است که سبب میشود مشتریان به راحتی از پشت ویترین انواع شیرینی و کیک ها را ببینند و انتخاب خودرا نهایی کنند.
کیفیت انواع خمیرگیر سنگک تحت تاثیر ویژگی های فنی آنها یعنی جنس بدنه، ولتاژ برق مصرفی، ظرفیت مخزن، ابعاد بدنه و دیگ و … متغیر هستند. این دستگاه ها بر اساس جنس بدنه به دو نوع استیل و آلومینیوم دسته بندی می شوند. مقاومت بالا در برابر عوامل محیطی به ویژه آب، ضربه و مقاوم در برابر زنگ زدگی از مهمترین ویژگی های کیفی آنها هستند.
خمیرگیر سنگک بیست کیلویی نمونه ای پرمصرف در نانوایی ها به شمار می آید که برای استفاده در فست فودی ها جهت تهیه خمیر پیتزا نیز بسیار کاربردی است. توجه کنید که ظرفیت این دستگاه اغلب برای نانوایی های کوچک با پخت روزانه متوسط، پیتزا فروشی ها و رستوران ها مناسب است. بنابراین برای مراکز صنعتی بزرگ که دارای خط پخت نان هستند، باید دستگاهیی با ظرفیت بالاتر از 50 کیلوگرم انتخاب و خریداری شود.
از مهم ترین ویژگی یخچال مکعبی قنادی،عایق بندی مناسب آنها است که دما را تثبیت و رطوبت را به میزان کافی حفظ می کند تا از خشک شدن کیک و شیرینی جلوگیری کرده و در بهترین شرایط از آنها نگهداری کند ؛ همچنین سبب می شود تا این یخچال ها کم مصرف باشند .
فروش ویژه خمیرگیر سنگک بیست کیلویی
طی سالهای اخیر با ورود انواع خمیرگیر به صنایع مختلف، بسیاری از محدودیت های تولیدی از بین رفته اند. خرید و فروش این دستگاه های خانگی و صنعتی مزیت های برای فعالین و دارندگان آنها داشته اند که برخی از مهمترین آنها عبارتند از:
- صرفه جویی در وقت و هزینه ها به واسطه کاهش نیروی انسانی
- رعایت بهداشت در سطوح بالا به علت تهیه خمیر به صورت نیمه اتوماتیک
- افزایش کارآی مرکز و بالا رفتن کیفیت خمیر و پخت نان
- امکان تهیه انواع خوراکی ها در کمترین زمان ممکن
- قیمت مناسب و باصرفه برای فعالین در صنعت نانوایی
تنوع تولید دستگاه خمیرگیر سنگک در وزن های مختلف موجب شده تا حتی کوچکترین مراکز فعال بتوانند این محصولات را با قیمت مناسب تهیه و خریداری نمایند. امروزه به واسطه افزایش تقاضا، خرید و فروش خمیرگیر با قیمت ویژه و ارزان به صورت اینترنتی و از طریق این مرکز مزایای بیشماری را برای خریداران به همراه داشته است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.